Kunst Gast bij Frans: ‘Self-portrait 14’ van Caspar Berger

20 januari 2021

Hoe een museumbezoek aan een tentoonstelling van Caspar Berger mij een kunstwerk van zijn hand in huis bezorgde. Een aantal jaren geleden nam een vriendin mij mee naar een tentoonstelling van Caspar Berger, een tot dan toe mij onbekende kunstenaar. Ik trof daar ook de kunstenaar zelf en we raakten in gesprek. Nu heb ik … Read More

Read More

Kunst Gast bij Hans: ‘Dots #130’ van Rosalinde C. Zeidman

11 januari 2021

De verassende ontdekking van het verhaal achter de kunstwerken van Rosalinde C. Zeidman. Afgelopen zaterdag 2 januari heb ik een bezoek gebracht aan Brenda de Vries, om het werk van haar alter ego: Rosalinde C. Zeidman, te bewonderen. Zij heeft haar werk toe gelicht. Wat een leuke en bijzondere ontmoeting. Brenda is een multi getalenteerde … Read More

Read More

Kunst Gast bij Marcelle: ‘The O stands for re-enactment scripted chalk rite’ van Marieke Coppens

11 januari 2021

Het bezoek aan het atelier van kunstenares Marieke Coppens vormt een blijvende herinnering. “De ontmoeting met Marieke Coppens in haar atelier onder de balken was zeer inspirerend. Marieke gebruikt verschillende materialen en aanvliegroutes in haar werk; ze toonde ons o.a. een door haar zelf geweven, werkelijk schitterend, zwart wandtapijt dat ze eerder heeft tentoongesteld. Ik … Read More

Read More